2 nov. 2012

Månadens Önsk: November 2012


1. M Picaut Skin Perfect Moisturiser var en av proverna som följde med i Stylebybox-boxen förra gången och jag gillar den mycket! Denna ekologiska dag- och nattkräm minska rynkor och fina linjer med 45% efter två månaders användning. Så långt räckte ju såklart inte min lilla provburk, men jag gillade att krämen kändes återfuktande på huden utan att göra mig blank. 30 ml kostar 399:- på Stylebybox.

2. IsaDoras holidaykollektion för 2012 går under namnet Northern Lights och innehåller en hel massa fint. Speciellt sugen blev jag på nagellacket Polar Nights som ser ut som en stjärnklar natthimmel på de bilder jag sett. IsaDoras nagellack kostar 69:- men brukar dyka upp till fyndpris (49:-) hos t.ex. Lindex och H&M.

3. Vi planerar att flytta vid årsskiftet och det medför att jag måste hitta en ny lösning för min sminkhörna. Jag har länge önskat mig en spegel med ordentlig belysning och hittade så sent som idag Makeupfriend som utvecklats i samarbete med makeupartisten Linda Mehrens. Makeupfriend mäter 42x54,6 cm, kan hängas på väggen eller ställas på bordet och kostar 1595:-

2 kommentarer:

 1. Högst upp på min önskelista just nu är Lime Crimes pastellnagellack. Otroligt vackra! Men jag har köpstopp så det får vänta! Isadoras senaste två kollektioner har varit jättefina, men jag köper inte överens med varken formulan eller penseln så jag skippar dem :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lime Crime-lacken ser jättefina ut på promobilderna - önskar att jag också kunde bära upp pasteller!
   IsaDoras penslar avskydde jag tidigare, men nu har jag börjat hitta en teknik som funkar. Är lacket tillräckligt fint kan jag stå ut med lite extra krångel, haha.

   Radera