9 nov. 2012

TBS For Men: Maca Root Shave Cream


Maca Root Shave Cream från The Body Shop ska vara fuktighetsbevarande och förbereda huden för en bekväm rakning genom att mjuka upp skäggstråna. I TBS sortiment finns både en burk (200 ml) och en tub (125 ml), men på hemsidan finns bara prisuppgift på tuben, 120 kronor. Jag har jämfört INCI och den är identisk på förpackningarna.

På order av min sambo köpte jag burken åt honom, och han har nu använt rakkrämen i ett antal veckor. Min sambo har känslig hy och får lätt eksem och andra rodnader/torrfläckar i ansiktet. Hans hud har dock inte reagerat på Maca Rott Shave Cream utan förblir alldeles len och fin efter rakning. Det är inte helt lätt att försöka locka fram en produktrecension ur min karl, men han låter i alla fall hälsa att han upplever att krämen är dryg, har en behaglig doft och är mycket trevlig att använda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar