29 nov. 2012

The Body Shop: Cranberry Joy

Cranberry Joy, Ginger Sparkle och Vanilla Bliss - så heter säsongens produktserier hos The Body Shop, en dofttrio vi känner igen sedan tidigare. Tranbärsdoftande Cranberry Joy var min favorit förra säsongen och så även i år. Nu har en toppenfin presentask i just denna doft letat sig hem till mig!


Shower, Scrub & Moisture Collection kostar 200 kronor, kommer i en fin plåtask och  innehåller:
- 250 ml duschgele
- 50 ml bodybutter
- 75 ml kroppspeeling
- 1 minitvål

Doften är ganska överväldigande och efter en dusch doftar det gott i hela lägenheten. Jag älskar den, men den som är doftkänslig bör nog hålla sig långt borta från den här serien.

Jag älskar alla fina och prisvärda presentaskar som dyker upp ute i butikerna kring jul. Vi kör en julklappsfri (och tillika stressfri) jul i år igen, annars hade jag absolut gjort det lätt för mig och köpt presentkartonger till alla på julklappslistan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar