14 mars 2013

Missha Super Aqua Oxygen Micro Visible Deep Cleanser

En kul grej med att handla BB-krämer från Sydkorea är att de ofta är generösa med små prover. Det är inte alltid det framgår vad provpåsen innehåller, men som tur är brukar en googling räta ut frågetecknen.

Missha Super Aqua Oxygen Micro Visible Deep Cleanser är ett av alla dessa samples jag fått. Enligt vad jag har kunnat läsa mig till är det här en djuprengörande produkt som verkar genom ett "mikrobubbelsystem" för att ge klar hy.

Det är en klar geléaktig kräm som appliceras på torr hud och sedan får verka i 30-40 sekunder. Under den tiden bildas ett skum som sedan masseras över huden för att lösa upp smuts och makeup. Alltsammans sköljs sedan av med ljummet vatten.


Mitt sample räckte bara till två appliceringar, men jag tyckte ändå att det kunde vara kul att dela mina erfarenheter här. En märklig, kittlande känsla uppstår medan skummet bildas - det liksom bubblar på huden. Jag upplevde att den tog bort en del av min makeup, men inte allt. Däremot kändes den effektiv som rengörare på morgonen då den lämnade en fräsch och len känsla efter sig. Den doftade inte heller nämnvärt, bara "rent" och lite tvåligt.

Jag har blandhy med torrare kinder och lite fetare t-zon och skulle inte vilja påstå att produkten är varken uttorkande eller oljig. Det här känns inte som ett måste-köp, men det är inte omöjligt att jag klickar hem en fullstor flaska i framtiden för att se hur effekten blir av långvarigt bruk.

En flaska innehåller 120 ml och kostar omkring 120 kronor på ebay.

2 kommentarer:

  1. Vad spännande. Det påminner mig om Emma S Ageless Oxygen Mask som bildar ett skum som kittlar en del under tiden den verkar....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är nog samma tanke bakom båda produkterna. Första gången jag testar en sån här produkt - barnet i mig tycker att det är ganska roligt, faktiskt :)

      Radera