21 mars 2013

Påskgodis!

Jag älskar julen och börjar gärna poppa julsånger redan i oktober(?!). Påsken engagerar mig däremot inte speciellt mycket, men alla tillfällen som ger en ursäkt att äta god mat och frossa i choklad är naturligtvis värda att uppmärksamma. Just nu längtar jag dessutom efter färg och passade därför på att plocka ihop ett kollage av pryttlar jag gärna skulle vilja hitta i mitt påskägg nästa vecka.


Från vänster: Lime Crime Eyeliner Citreuse // Bliss Mini Face Trio Set // e.l.f. Nail Polish Party Peach // Illamasqua Lipstick Immodest // Nly Shoes Layer

2 kommentarer:

 1. Jag är lite som du där, älskar julen, men bryr mig inte lika mycket om påsken. Pyntar nästan inget alls till påsk.
  Men vilket härligt collage med underbara färger du satt ihop. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket :) Ja, visst är det härligt med färg!

   Radera