13 mars 2013

Rexona Biorythm Ultra Dry

Min favoritdeo tog nyligen slut, och eftersom vi inte befinner oss i den svettigaste tiden på året kändes det lite onödigt att lägga en hundring på att köpa en ny av samma sort. Efter en stunds vilset sökande i deohyllan på det lokala ICA föll därför valet på Rexona Biorythm Ultra Dry Roll-On, som jag vill minnas att jag läst gott om tidigare.

Den här deon ska visst innehålla någon form av mikrokapslar som anpassar sig efter kroppen och kickar in när man behöver det som mest. På förpackningen utlovas skydd i 48 timmar.

Jag har såklart testat deon i 48 timmar i sträck och kan glatt konstatera att den faktiskt håller vad den lovar. Även efter flåsiga springturer till busshållplatsen har den hållt mina armhålor torra och väldoftande, utan att lämna fläckar på kläderna. Doften i sig är mild men fräsch och inget som krockar med övriga dofter jag använder.

Förpackningen är av den typ som står med locket neråt, vilket förhindrar att själva "roll-on-bollen" torkar ut mellan användningarna. Det enda jag egentligen har att invända mot den här deon är att det kommer väldigt mycket produkt vid applicering och lätt blir kladdigt runt själva öppningen. Om man inte torkar bort kladdet torkar det och blir såna där trista vita flagor som kan hamna på kläderna.

Deon innehåller 50 ml och kostar omkring 35 kronor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar