5 mars 2013

Skinfood Good Afternoon Berry Berry Tea BB Cream


När det bara återstod några droppar av min BB-kräm från Skinfood passade jag på att beställa en ny variant ur samma serie. Den här gången valde jag "Berry Berry Tea" som är anpassad för lite äldre hy och ska verka utslätande på huden. Den innehåller likt de flesta asiatiska bb:s solskyddsfaktor (spf 35) och finns i två nyanser.

I vanlig ordning valde jag den ljusaste nyansen, #01 Light Beige, men den var avsevärt mycket mörkare än min förra bb från Skinfood - trots att namnet på nyansen var detsamma. Den drog dessutom mer mot gult och krockade totalt med min hudton.

Eftersom jag inte har kunnat använda den har jag inte så mycket att säga om den utslätande effekten, men jag hann i alla fall konstatera att den hade en trevligt krämig konsistens, var lättapplicerad och gav mediumtäckning. Doften var tydligt fruktig, men inte alldeles överväldigande.

En tub innehåller 30 ml och kostar cirka 60-80 kronor på ebay.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar