4 apr. 2013

Det som göms i snö..

I påsk plockade jag fram en väska jag inte använt på länge och fick samtidigt en glad överraskning. Där nere på botten skramlade nämligen ett läppstift från Viva la Diva runt. Jag som normalt är en ganska blygsam användare av läppstift och håller mig till nude-färger blev helt såld när jag först såg #98 Bubble hos Michaela.

Bubble är alldeles ceriserosa, krämigt och lättapplicerat. Det innehåller dessutom vitamin E som ska vårda läpparna. Den silvriga hylsan med sina små infällda strasstenar i locket väger lätt i handen, men ser dyrare ut än sina 69 kronor. Locket sätts även fast med ett litet "knäpp" så risken att man får chockrosa läppstift utsmetat i väskan är väldigt liten.

På påskafton matchade jag Bubble med en gråbrun matt ögonmakeup och kände mig faktiskt jättefin, trots att jag är ovan vid färgstarka läppar. Hållbarheten är helt okej och stiftet känns mjukt och behagligt på läpparna. Topp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar