16 maj 2013

Fem fina


Just nu kryper jag mest runt i rabatter och rensar, undersöker och förtjusas över allt grönt som tycks skjuta upp ur jorden i rasande fart. Eftersom vi flyttade in här i december har vi inte en aning om vad som gömmer sig i jorden, vilket är himla spännande. Efter en rejäl wrestlingmatch mot en nyponbuske (jag vann; hejdå taggbusken!) är mina naglar ett minne blott, men jag har satt igång med IsaDoras Second Nail för att ge dem lite extra skydd och styrka medan de växer till sig igen.

Som tur är växer naglar ut igen och under tiden passar jag på att pigga upp mig själv med lite fönstershopping. Här är fem produkter jag är extra sugen på precis just nu:

IDUN Minerals Ögonpalette Kärleksört // Wet n Wild Longwear Lipstick Fergie Collection Old School Glam // Too Faced Sweetheart Beads Radiant Glow Face Powder // Glitter Trend Ring // NARS Larger Than Life Long-Wear Eyeliner Barrow Street

4 kommentarer:

 1. Barrow Street är jag på g att köpa varje dag :) Snart så!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den är verkligen superfin! Klart du ska slå till :)

   Radera
 2. Ögonskuggspaletten från IDUN ser väldigt fin ut. :-)

  SvaraRadera