10 maj 2013

Nyheter från Veet

För några dagar sedan fick jag hem två nya produkter från hårborttagningsveteranen Veet.
Easy Wax Electrical Roll-On Kit innehåller en roll-on applikator som kopplas in i vägguttaget och själv värmer vaxet till rätt temperatur.

Precision Wax & Care är speciellt framtagen för att avlägsna hår i ansiktet och är utformad som en tub där ena halvan innehåller vax och den andra halvan innehåller en vårdande efterbehandling.

Jag är inte supernojig över hårväxt och bryr mig knappt under vinterhalvåret. På sommaren använder jag främst hyvel som jag tycker går snabbt och lätt, men jag har även två epilatorer liggande och har också använt hårborttagningskrämer och vax på burk tidigare, så det ska bli intressant att se hur de här produkterna fungerar.

2 kommentarer:

  1. Ser fram emot att höra vad du tycker om dessa...:-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :) Naturligtvis hade jag just rakat benen samma dag som paketet kom, men så snart det går ska jag plocka fram vaxet!

      Radera