8 maj 2013

Youtube-tips: Våga bära färg!

Flera av mina vänner känner sig obekväma eller osäkra när det kommer till att bära mer färgstarka makeuper, trots att de ofta uttrycker en önskan att göra just det. Själv känner jag ibland att jag "fastnar" i mina idiotsäkra neutrala skuggor och kan tycka att det tar emot att lämna bekvämlighetszonen och plocka upp någon av alla de där färgglada skuggorna som jag egentligen älskar. Därför blev jag glad när den här videon dök upp i MakeupGeeks youtube-kanal för någon vecka sedan. Marlena visar här fyra enkla sätt att bära färgglada ögonskuggor till vardags och bjuder på användbara tips på hur den som kanske känner sig lite osäker ska våga ta klivet ut i färgernas underbara värld.

Precis som vanligt när det gäller skönhet gör man helt som man själv vill - känns det rätt så är det rätt. Marlena rekommenderar att man håller sig till en färg åt gången för att det inte ska bli "för mycket", men känner man för att smacka på med 3-4 färger samtidigt så ska man naturligtvis göra det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar