21 juli 2013

Duschkrämer från Organic Surge

Jag älskar verkligen duschkrämer! De är ofta prisvärda, finns i alla dofter man kan föreställa sig och eftersom det dessutom är en sån där produkt som används flitigt får man möjlighet att byta ofta. Senaste duschkrämerna att plockas fram från gömmorna är två trevliga tuber från Organic Surge.


Citrus Mint innehåller oljor från pepparmint, citron och apelsin och har en fräsch uppfriskande doft. Pepparminten ger dessutom en lätt kylande känsla på huden.
Lavender Meadow innehåller olja från lavendel och geranium, och har en starkt kryddig doft. Båda produkterna innehåller vitamin E, glycerin och aloe vera och känns skapligt återfuktande på huden. De doftar mycket och löddrar riktigt bra för att vara fria från SLS. Doften sitter dessutom i en stund efter att jag klivit ur duschen, vilket jag tycker är trevligt. Jag brukar använda Citrus Mint när jag duschar på morgonen och Lavender Meadow då jag duschar på kvällen, eftersom jag inbillar mig att dofterna hjälper mig att piggna till respektive varva ner.

Organic Surge innehåller varken parabener, SLS eller konstgjorda färg- och doftämnen. En stor del av innehållet består av naturliga ingredienser och de testar inte sina produkter på djur. En tub innehåller 250 ml och kostar omkring 40 kronor hos brittiska webshoppen Naturisimo, men enligt Organic Surges egen hemsida ska produkterna även finnas på Coop och ICA här i Sverige.

2 kommentarer:

  1. Jag är sugen på att testa deras ansiktsrengöring. Det verkar så att de har bra grejer!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag har också blivit nyfiken på deras övriga sortiment!

      Radera