22 juli 2013

IsaDora Blue Wave EdT

Blue Wave EdT är en av IsaDoras sommardofter som går under namnet "Summer by the Sea".
Blue Wave beskrivs som en fräscht blommig doft som ger energi och fräschar upp efter en lång, solig stranddag:

 "Doften öppnar upp med friska noter av citrus, bergamott, galbanum och druvor för att sedan övergå till ett kvinnligt hjärta av ros, gardenia, magnolia, kanel och rosépeppar. Doften avslutas med sensuella noter av sandelträ, cederträ, vanilj, tonkaböna och mysk."


Visst är det här en fräsch och blommig doft, men inte mycket mer än så. Jag gillar verkligen den här typen av lätta dofter på sommaren, men i det här fallet känns det liksom som om det är något som fattas. Den doftar inte alls otrevligt, tvärt om, men det blir lite intetsägande. Det är kanske orättvist av mig att skriva så eftersom jag inte har något bra förslag på vad det är som fattas, men det är i alla fall känslan jag får. Jag gillar ändå själva idén med prisvärda säsongsdofter och är lite nyfiken på de andra två dofterna, Ocean Breeze och Sea Shell.

Som den edt den är dröjer sig inte doften kvar på huden särskilt länge, men någon timma efter applicering kan man allt ana den. Flaskan innehåller 30 ml och kostar omkring 150 kronor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar