27 juli 2013

Wet n Wild Mega Eyes Defining Marker

Jag har inte använt Wet n Wilds produkter sedan nån gång på 90-talet och visste därför inte riktigt vad jag hade att vänta mig när jag köpte eyelinerpennan Mega Eyes Defining Marker för en tid sedan. För en dryg femtiolapp kan man kanske inte vänta sig mirakel, men jag har kunnat läsa en hel del positivt om åtminstone ögonskuggorna från samma märke hos ett flertal bloggar så helt vansinnigt dåligt kan det väl åtminstone inte vara, tänkte jag.Jo, det var verkligen vansinnigt dåligt. Idén med produkten är toppen. En eyelinerpenna med filtspets á la tuschpenna är lätt att manövrera för att göra både kraftiga och fina linjer och spetsen på den här pennan är alldeles lagom följsam utan att vara för mjuk. Synd bara att den inte släpper ifrån sig någon som helst färg att tala om. Jag hoppas verkligen att jag fått fatt i ett måndagsexemplar för min penna är verkligen alldeles kruttorr. Med milt våld och frenetiskt skakande på pennan lyckas jag så småningom gnugga av lite färg utmed fransraden och när den väl är på plats sitter den riktigt bra. Synd bara att det tar flera minuter av mitt liv att få eyelinern på plats. Sedan första användningen har jag förvarat pennan stående med spetsen neråt i hopp om att lite färg trots allt ska samlas i filttoppen, men andra försöket krävde minst lika mycket slit som det första, så nu ger jag upp. För att vara värt så mycket möda vill jag inte bara ha en perfekt eyeliner, jag vill även ha dansande enhörningar ackompanjerade av änglakörer.

Det här är ingen ny produkt så det är möjligt att pennan just jag köpte (vid en ganska vältrafikerad sminkdisk) legat på hyllan och torkat till. Det måste väl finnas ett roligare sätt att återuppta bekantskapen med Wet n Wild, har ni någon produkt att rekommendera?

1 kommentar:

  1. Åh fy vad tråkigt. Nog för att det är billigt men lite krav måste man ju ändå få ställa.

    SvaraRadera