5 sep. 2013

Clinique High Impact Extreme Volume Mascara

High Impact Extreme Volume Mascara från Clinique utlovar extrem volym och definition till fransarna och ja, den håller vad den lovar. När jag först fick hem den här mascaran blev jag aningen nervös inför åsynen av den gigantiska borsten i plast. Hela mascarahylsan är förresten ganska respektingivande då den är ganska rejält tilltagen i omkrets.


Till min lättnad visade sig HIEVM vara betydligt mer lätthanterad än vad den ger sken av. Ett lager mascara ger mina fransar både längd och volym, och med två lager blir resultatet riktigt dramatiskt. Borsten kommer åt även de kortaste fransarna och är man bara lite tålmodig och inte vispar runt alldeles för snabbt lämnar den heller inga klumpar. Något jag blev lite besviken på är hållbarheten. Jag upplever inte att mascaran flagnar, men efter en heldag kan jag ibland ana antydan till pandaögon. Den är dock skapligt lätt att tvätta av på kvällen utan att behöva gnugga.

Jag använder High Impact Extreme Volume Mascara främst när jag ska iväg på något speciellt och vill ha lite mer drama kring ögonen utan att behöva använda lösfransar, och kompletterar med en lite mer hållfast variant på vardagarna.

High Impact Extreme Volume Mascara innehåller 10 ml och kostar omkring 275 kronor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar