13 sep. 2013

IsaDora All Day Long Lash Mascara

Förutom Cliniques High Impact Extreme Volume Mascara har jag de senaste veckorna använt mig av IsaDoras senaste mascarasläpp All Day Long Lash. Enligt den medföljande produktinfon ska den här mascaran ge definition, extra långa fransar och volym. Den ska dessutom sitta säkert på plats utan att flaga eller smeta, men samtidigt vara lätt att ta bort med bara ljummet vatten.
IsaDora brukar vara bra på mascaror och det här är inget undantag. Jag upplever att den separerar mina fransar fint och ger rejält med längd. Volymen får man jobba fram i flera lager, men den går absolut att få till. Borsten når även de kortaste fransarna utan meck och fördelar produkten utan klumpar. Hållbarheten är toppen genom både svett, regn och tårar - samtidigt som borttagningen är plättlätt. Vid ett (okej, två) tillfällen har jag råkat somna med mascaran på och efter en hel natts sömn har jag bara märkt nån enstaka flaga på kinden.

Det här är den mascara jag föredrar till vardags just nu - och med lite jobb funkar den även till fest. Mascaran innehåller 8 ml och kostar cirka 150 kronor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar