28 jan. 2014

Youtube-tips: klipp en snedlugg!

En fördel med ett osentimentalt förhållande till sitt hår är att man till exempel törs sätta saxen i det i samma stund som man inser att en klippning nog hade varit på sin plats redan flera månader tidigare. Jag har nästan midjelångt hår som bara behöver trimmas i topparna lite då och då, vilket jag upptäckt är plättlätt att göra själv. Dessutom är det faktiskt riktigt kul!

I veckan blev jag dock sugen på att göra något mer än bara trimma topparna. "Lugg kanske vore fint" hann jag tänka innan jag satte saxen i håret. Det gick väl... "sådär", kan vi säga...

Så hittade jag följande video på youtube och lyckades därmed rädda situationen ganska bra (och den sida som visst råkade bli lite väl kort växer förresten snart ut igen). Sam Villa visar här mycket pedagogiskt hur man på ett enkelt och skapligt idiotsäkert vis klipper en snedlugg. Nästa gång ska jag minsann se den här videon innan jag börjar klippa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar