4 feb. 2014

Sleek i-Divine Garden of Eden Palette

Garden of Eden är det senaste tillskottet i Sleek MakeUPs populära palettserie i-Divine.
Det är också mitt första möte med Sleeks produkter, efter att min bank och Sleeks betalningslösning inte riktigt kommit överens vid mina tidigare shoppingförsök.

Garden of Eden består av 12 ögonskuggor i gröna, lila och bruna toner - vissa med skimmer, andra matta och några med inslag av glitter. Mitt första intryck av paletten är att den är välkomponerad och verkligen för tankarna till en prunkande lustgård med sina jordiga och djungelgröna nyanser. Skuggorna är dessutom bra pigmenterade och lätta att tona in i varandra.


Här skulle jag egentligen visat swatches som visade upp såväl pigmenteringen som de lättburna färgerna, men efter att ha fotat och fotat i det frånvarande dagsljuset upptäckte jag att endast 2 (två?!) bilder hade någon som helst skärpa. En liten tröst är i alla fall att skuggorna ser likadana ut på huden som de gör i paletten.

Jag har läst mycket gott om dessa paletter från Sleek och om övriga skuggor är lika pigmenterade och krämiga som dessa förstår jag lovorden. Den enda skugga jag känner lite "meh" inför är den helmatta ljusgröna Adam's Apple som känns lite dammigare och mesigare i pigmenteringen än de övriga. På hemsidan marknadsförs paletten dessutom i en fräsig ormskinnsmönstrad limited editionförpackning, men trots att jag beställde typ 10 minuter efter att nyhetsbrevet landade i min inbox fick jag min palett förpackad i den "vanliga" asken.

Paletten kostar $12 och finns tillgänglig på Sleeks egen hemsida. Med frakt och allt betalade jag cirka 110 kronor, vilket gör den här paletten mycket prisvärd i mina ögon. Jag har som sagt försökt handla hos Sleek tidigare, men trots upprepade försök med flera veckors mellanrum ville inte kortbetalningen gå igenom. Jag var i kontakt med både min bank och Sleeks kundtjänst utan framgång och blev dessutom lite besviken på de sistnämnda när de inte visade något direkt intresse av att hjälpa till att lösa mitt problem.
När jag fick syn på Garden of Eden i nyhetsmailet drabbades jag av ett omedelbart ha-begär och tänkte att jag skulle göra ett sista försök att handla - och plötsligt fungerade det. Tur!

Vad säger ni, är ni i-Divinefans? Vilken palett bör jag satsa på härnäst?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar