20 mars 2014

af Soy Wax Candle - Cedarwood

Doftljus kanske inte är en självklar produkt att uppmärksamma i en blogg som fokuserar på skönhet, men är ju faktiskt en form av parfym för hemmet. Det är knappast en nyhet att dofter anses kunna påverka vårt välbefinnande.

Jag är kräsen när det kommer till doftljus. Doften får inte vara för stark, tung, söt, syrlig, frän, onaturlig eller för mesig. Däremot vill jag gärna att mina doftljus ska förstärka en atmosfär eller matcha mitt humör. När det är kallt och ruggigt är därför sojavaxljuset i doften Cedarwood från af (Affari) min favorit.Doften är varm, träig och ganska söt, vilket ger mig en ombonad och lugnande känsla i rummet - perfekt en kväll som denna då vinden river och sliter i trädtopparna utanför huset. Dofterna är dessutom helt och hållet naturliga. Själva ljuset är vitt i en behållare av klarglas och kommer i en rund vit pappask. Det är knappt 10 cm högt, har en brinntid på cirka 60 timmar och kostar omkring 130 kronor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar