3 mars 2014

Fem tomma #1

Många av mina begåvade bloggkollegor kör regelbundet inlägg med rubriken "Tio Tomma", vilket innebär att de visar upp och ofta snabbrecenserar tio produkter/förpackningar som nyligen tagit slut. Eftersom jag inte har plats att spara massa tomma burkar och flaskor och inte heller gör slut på särskilt många produkter innan jag kastar mig över nästa, tänkte jag köra en mer blygsam variant med fem produkter. Dels tycker jag själv det är intressant att se andras inlägg av den här typen och dels känns det som ett bra sätt att få med små minnesanteckningar även för de produkter som inte uppmärksammats med egna inlägg. Först ut är följande:


1. Depend Dip-In Nagellackremover Supersnabb har jag tidigare skrivit om här. Jag tycker fortfarande att det är ett supersmidigt sätt att avlägsna nagellack. Det här är andra burken jag gör slut på. Egentligen finns det fortfarande produkt kvar, men själva svampen börjar nu smulas sönder och lämna små skumgummirester på fingrarna.

2. IsaDora All Day Long Lash Mascara har jag beskrivit närmare här. Fortfarande en vardagsfavorit som håller i alla väder!

3. Batiste Dry Shampoo i doften Blush. Helt okej torrschampo med behagligt blommig doft. Tenderar att ge håret lite dammig yta om man inte jobbar in det ordentligt, men så blir det ju med de flesta torrshampon i mörkt hår. Jag borde kanske välja de pigmenterade varianterna för brunetter, men jag blir så lätt förförd av alla väldoftande alternativ!

4. Too Faced Shadow Insurance. Ögonprimers lovsjunger jag i det här inlägget och Too Faced:s variant är min absoluta favorit. Den är dryg, lättapplicerad och sitter som berget. Jag har nästan alltid en backup liggande på lager, men inte den här gången. Vi får väl se hur länge jag kan hålla till godo med de andra alternativen innan ett nytt inköp är ett måste.

5. Missha M Perfect Cover B.B Cream dök upp i bloggen för första gången här. Det här är också en sån där produkt jag alltid har hemma. Jag använder den sällan till vardags numera, men när jag vill lägga lite mer krut på min bas är den ett givet inslag. Med en primer under och mineralfoundation över ger den ett helt perfekt resultat som håller många svettiga timmar på dansgolvet. Dessutom upplever jag fortfarande att det är svårt att hitta krämprodukter som är tillräckligt ljusa för min hy utan att samtidigt vara alldeles för gula i tonen, så jag håller hårt i min BB från Missha.

1 kommentar:

  1. Så roligt, tycker det är så kul att läsa såna här inlägg. Jag har provat Misshas bb cream och den är riktigt bra, har dock inte haft någon på ett tag då annat rullat in för test men kommer absolut att köpa igen :)

    SvaraRadera