9 juli 2014

IsaDora Eye Shadow Quartet Savannah Sunset


Efter att ha varit relativt oinspirerad de senaste veckorna råkade jag cruisa förbi IsaDoras ställ på Coop Forum häromdagen. Som den snövit jag är brukar allt som inleds med "bronzing" helt gå mig förbi, men så fastnade jag ändå framför IsaDoras bronzingkollektion Savannah.


Skuggkvartetten Savannah Sunset består av fyra lättburna skuggor i rosabruna toner. Alla fyra skuggorna är jättefina och påminner om något man skulle kunna hitta i en av Urban Decays Naked-paletter.


De är skapligt pigmenterade, men behöver lite hjälp av en primer för att sitta på plats hela dagen. Skuggorna är dock skimriga på gränsen till glittriga och vill gärna sprida sitt glitter ner över kinder och näsben. Eftersom jag alltid sminkar mina ögon innan jag lägger foundation stör det mig inte jättemycket.


Twist-Up Gloss Stick i nyansen Sorbet hör inte till kollektionen, men eftersom Peach Nectar som släpptes med Savannah-kollektionen råkade vara slut valde jag den som kändes snarlik.


De här glossen är härligt krämiga och ger mest glans och lätt skimmer åt läpparna. Sorbet bjuder på en klädsam om än diskret korallrosa touch.


Jag som älskar kitsch och kattdjur blev naturligtvis förtjust över det armband som följer med vid köp av två produkter ur Savannah-kollektionen (eller om man frågar snällt när Peach Nectar råkar vara slut och man får nöja sig med Sorbet). Gäller så länge lagret räcker, så passa på om ni är sugna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar