13 aug. 2014

The Body Shop Camomile Gentle Eye Makeup Remover

Camomile Gentle Eye Makeup Remover från The Body Shop ska enligt produktinfon vara en effektiv rengöring som tar bort alla typer av smink (även vattenfast) samtidigt som den är skonsam mot huden. Removern ska appliceras med hjälp av en bomullspad varpå ögonmakeupen torkas bort.


The Body Shop brukar vara generösa med produktprover och under sommaren har jag hunnit samla på mig inte mindre än fyra flaskor av denna kamomillremover. Tyvärr trivs jag inte alls med den här produkten. Konsistensen är tunn som vatten, vilket gör att det går åt ganska mycket produkt vid var användning. Jag upplever inte att den är särskilt effektiv utan får ofta använda både två och tre bomullspads innan allt ögonsmink är borta, trots att jag numera oftast nöjer mig med lite mascara. Den stora fördelen med Camomile Gentle Eye Makeup Remover är att den känns väldigt mild. Den svider inte ett dugg i ögonen och gör inte synen grumlig. Jag vill minnas att jag läst en hel del bra om den här removern och kan därför inte låta bli att känna mig lite besviken.

En flaska innehåller 60 ml och kostar omkring 40 kronor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar