14 aug. 2014

Yves Rocher Youthful Glow Puder

Youthful Glow Puder från Yves Rocher är ett kompaktpuder som ska vara lätt att applicera och ge en jämn strålande hud med ungdomlig finish.

Ja! Det här pudret har blivit något av en favorit under sommaren. I den lyxiga, om än lite plastiga, gulddosan döljer sig puder, borste samt en spegel. Pudret finns i fyra beige nyanser varav jag i vanlig ordning använt mig av den ljusaste - 100 Beige. 

Jag upplever att pudret gör precis vad det säger sig göra. Det är lätt att applicera utan att bli pudrigt och det jämnar ut huden utan att ge ett platt intryck. Huden får en lätt lyster utan det minsta glitter eller skimmer och resultatet varar åtminstone under en arbetsdag om man inte svettas floder. Den ljusaste nyansen passar mig fint nu under sommaren då jag faktiskt fått lite färg, men jag är rädd att den kan bli aningen för mörk för mig under vinterhalvåret. Jag hoppas jag har fel på den punkten för det här är verkligen en höjdare!

Asken innehåller 8 gram produkt och kostar omkring 180 kronor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar