Om mig och bloggen

Jag som driver Puderpuffen heter Sara.
Jag är 29 år, sambo, dotter, syster, vän, kattägare och ögonskuggsfanatiker bosatt på den västsvenska landsbygden.

För mig ska skönhet vara lustfyllt.
Smink är ett sätt att uttrycka sin personlighet och framhäva det bästa hos var och en. Den där stunden framför spegeln upplever jag nästintill meditativ, ett sätt att samla tankarna, planera för dagen och passa på att ge sig själv ett peppande ord på vägen.

Efter att hela livet varit intresserad av färg och form började mitt sminkintresse växa på riktigt för några år sedan när jag upptäckte alla de fantastiska skönhetsbloggar, youtube-gurus och webbshoppar som frodas på internet. Jag är fortfarande novis inom området och tänkte att denna blogg skulle få bli mitt lilla tillhåll där jag samlar tankar, produkttester, inspiration, tips och annat gottigt med anknytning till mitt intresse.

Policy
De åsikter som presenteras här i bloggen är mina egna och påverkas inte av huruvida jag köpt produkten själv eller fått den på annat vis. Jag tar emot pressmaterial i form av prover, text och bilder - detta garanterar dock inte att produkten i fråga kommer omskrivas i bloggen. Jag kommer heller aldrig att skriva om ett märke eller en produkt mot betalning i någon form. De omdömen jag presenterar om en produkt utgår från mig själv om inte annat anges, vilket innebär att en produkt som inte passar mig inte behöver vara en dålig produkt för någon annan.


Välkommen!